Kozcağızda Kadınlar Günü Coşkulu Geçti

Kozcağızda Kadınlar Günü Coşkulu Geçti Kozcağızda Kadınlar Günü Coşkulu Geçti

Kozcağız Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü coşkuyla kutlandı.

Kozcağızda Kadınlar Günü Coşkulu Geçti

Kozcağız Belediyesi Yeni Terminal Salonunda düzenlenen etkinlik saygı duruşu ve istiklal Marşı ile başladı. Düzenlenen etkinliğe, Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Ak Parti Genel Merkez’de görevli Zeynep Gül Yılmaz, Ak Parti Bartın İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, Ak Parti Kozcağız Kadın Kolları Başkanı Arzu Pehlivan, teşkilat mensupları ve çok sayıda bayan katıldı. Program’da Kadınlar kurslarda yaptıkları el emeği göz nuru eserlerini sergilediler. Belediye Başkanı Mustafa Karaman, yaptığı konuşmada, Ben söze Peygamber Efendimizin sözü ile başlamak istiyorum. Cennet Anaların Ayakları altındadır buyuruyor. Peygamberimiz, bu sözünün anlamı aslında her şeyi özetliyor. Sizler eli öpülesi annelersiniz. Biz sizleri başımızın tacı olarak görüyoruz. Belediye olarak bugüne kadar Kadınlarımıza her türlü desteği verdik, vermeye de devam edeceğiz. Bizleri yetiştiren ve eğiten, her zaman bize destek olan, şehit ve gazilerimizin eşleri ve annelerinin, dünyayı güzellikle dolduran tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutluyorum”.hepinize iyi eğlenceler diliyorum dedi.

Gülesin Q Ahmet Ece Kadınları Eğlendirdi.

THM Sanatçıları ve program yapımcıları olan Gülesin ve Ahmet Ece söylediği birbirinden güzel şarkılarla bayanların beğenisini topladı. Akalın Kardeşlerden Hasan Akalın ve Orhan Akalının sunduğu programda, Ayhan Akalında söylediği oyun havaları ile bayanları oynattı. Kozcağızlı Kadınlar Düzenlenen etkinlikte doyasıya eğlendi. Programın Ardından Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ Kadın Kolları Başkanı Arzu Pehlivan, İl Kadın kolları yönetiminden Gülümser Üstünsoy ve teşkilat mensupları ile birlikte kadınlara karanfil dağıttı.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://www.kozcagiz.bel.tr/kozcagizda-kadinlar-gunu-coskulu-gecti/