Kozcağız Belediyesi Araç Filosuna Takviye Yaptı

Kozcağız Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen, yol süpürme aracıyla birlikte araç filosunu güçlendirdi.

Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Zabıta Memuru ve Belediye çalışanları ile birlikte, Çevre Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen aracı teslim aldı. Başkan ‘Karaman’ Güçlenen araç filomuzla Belediye hizmetlerimiz daha da hız kazanacak. Gelişen ve büyüyen, ilçelerden daha büyük olan Beldemizde, vatandaşlarımıza bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada güzel hizmetler sunmayı amaçlıyoruz. Yeni aracımızla kazasız belasız hizmet sunulmasını diliyorum. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, yaptığımız girişimler sonucu Belediyemize kazandırmış olduğumuz yol temizleme aracı için, bizlere destek olan Bartın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Mehmet Özhasekiye, Bakan yardımcımız Sayın Mehmet Ceylan’a teşekkür ediyorum. Dedi.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://www.kozcagiz.bel.tr/kozcagiz-belediyesi-arac-filosuna-takviye-yapti/