Halk Eğitim Merkezi Kurslarının Sergisi Açıldı

Kozcağızda Halk Eğitim Merkezi Kurslarının Sergisi Açıldı

Bartın Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Kozcağızda açılan kurslarda yapılan ürünlerin yer aldığı sergi açılışı yapıldı. Açılışta Ahmetler İlkokulu Folklor gösterisi de yer aldı.

Açılışa Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Halk Eğitim Müdürü Asım Özdemir, Kurs hocaları ve birçok vatandaş katıldı.Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Sergi’de yer alan kurs hocalarını tebrik ederek, Belediye olarak her türlü desteği veriyoruz vermeyede devam edeceğiz. Bu tür kursların toplum açısından oldukça faydalı olduğuna dikkat çeken Başkan ‘Karaman’ serginin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. Ardından Belediye Başkanı Mustafa Karaman beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir ve Halk Eğitim Müdürü Asım Özdemir ile birlikte sergi açılış açılışını yaparak, Bayanların birbirinden güzel el emeği göz nuru ürünler i incelediler.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://www.kozcagiz.bel.tr/halk-egitim-merkezi-kurslarinin-sergisi-acildi/