Belediye Başkanı Mustafa Karaman’ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

“Dünyaya gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren; Yaşantımızın her anında, desteklerini gördüğümüz, varlıklarıyla onurlandığımız, bizleri eğiten, büyüten ve yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kadınlarımızın Dünya kadınlar günü kutlu olsun. Yüreklerindeki merhamet ile sevgiyi evlatlarına karşılık beklemeden veren, annelerimizin dinimizde de ayrı bir yeri vardır. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) cennete giden yolun annelerin rızasını kazanmaktan geçtiğini ‘Cennet annelerin ayaklarının altındadır.‘ sözleriyle belirtmiştir. Kadınlarımıza yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden bir dine mensup biri olarak, Başta annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımıza hak ettikleri sevgi, ilgi ve yakınlığı her koşul altında onlara gösterip hissettirmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle ‘‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’’ nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KARAMAN

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://www.kozcagiz.bel.tr/belediye-baskani-mustafa-karamanin-8-mart-dunya-kadinlar-gunu-mesaji/