Başkan ‘Karaman’ Tribün İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Kozcağız da yapımı devam eden Tribün inşaatında incelemelerde bulundu. İçinde engelli asansörü olarak bir ilk olma özelliği taşıyan tribün hakkında yetkililerinden bilgiler aldı.

Büyük ölçüde tamamlanan Tribün inşaatında eksikler ve yapılması gerekenler hakkında yetkililer ile istişare yapan Belediye Başkanı Karaman, “Büyük bir bölümü tamamlanmış olan Tribün inşaat çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden son durumu hakkında bilgiler aldık. Bu güne kadar Belediye olarak yaptığımız ve hayata geçirdiğimiz birçok proje gibi, tribün projemizi de gerçekleştirme gayreti içerisindeyiz. Tribün inşaatımızda fazla bir eksiği kalmayıp en kısa zamanda Kozcağızlıların ve sporseverlerin hizmetine girmiş olacak. Belediye olarak yapmış olduğumuz Tribün yapımında bizlere destek veren Spor toto Genel Müdürlüğü başta olmak üzere, Bartın Milletvekilimiz Yılmaz Tunç’a Belediye personelimize emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Dedi. Çok amaçlı düşünülen Tribün çalışmasında, engelli asansörü, doping odası, Bay bayan hakem odaları, kafeterya, protokol tribünü gibi özellikleri içinde barındıran toplam 700 kişilik bir kapasiteye sahip. tribün inşaatı beton arme ve çelik çatılı olarak yapılıyor.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://www.kozcagiz.bel.tr/baskan-karaman-tribun-insaatinda-incelemelerde-bulundu/