Bartın Valisi Nusret Dirim Kozcağız’ı Ziyaret Etti

Bartın Valisi Nusret Dirim, Beraberinde İl Jandarma Alay Komutanı Osman Arslan, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, İl Sağlık Müdürü Dursun Koç, Milli Emlak Müdürü İsa Sağdıç, Halk sağlığı Müdür yardımcısı ile birlikte Kozcağız beldesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundular.

Kozcağız Beldesi’ni ziyaret eden Vali Nusret Dirim’e Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman ve İl Genel meclis Üyesi Savaş buyurman ’da eşlik etti. Kozcağız Çok Programlı Lisesi, Kozcağız İmam hatip Ortaokulu, Kozcağız jandarma Karakol Komutanlığı ve Aile sağlık Merkezi ve Kozcağız Baraj Şantiyesine giden Bartın Valisi Nusret Dirim, incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Yapılan ziyaretlerde yetkililere, çalışmaların vatandaşların mağdur edilmeden devam etmesini istedi. (FETÖ) Terör Örgütü tarafından yapılan yurt binasını ’da inceleyen Vali Nusret Dirim, Binanın kısa sürede değerlendirileceğini toplum yararına kazandırılacağını ifade etti. Son olarak Belediye Başkanı Mustafa Karaman’la Belediye binasında bir araya gelerek, Belediye Başkanı Mustafa Karaman’dan Belediye çalışmaları ve projeleri ile ilgili bilgiler aldı. Belediye önünde vatandaşlarla bir araya gelen Vali ‘Dirim’ onlarla sohbet ederek hal ve hatırlarını sordu.

Bu yazının kalıcı bağlantısı http://www.kozcagiz.bel.tr/bartin-valisi-nusret-dirim-kozcagizi-ziyaret-etti/